Annonce
Husker-du-de-vigtige-hudplejetrin,-der-giver-glød_beskåret
HUDPLEJE

Husker du de vigtige hudplejetrin, der giver dig glød?

Rens og fugt er vigtigt, men der er flere trin i hudplejerutinen, der giver dig den allersmukkeste hud. Se dem her.

At fjerne makeup og snavs fra ansigtet er alfa og omega i en god hudplejerutine. Det samme er fugt. Men hvad med alle trinene derimellem?

Byg videre på rutinen med nye trin fra Nilens Jord, der kan afværge grå og kedelig vinterhud. Sørg for at bruge dine produkter i den rigtige rækkefølge, så du får mest muligt ud af deres egenskaber.

Nilens Jord makeup- og hudplejeprodukter er fri for parfume, æteriske olier og parabener. Hudplejeserien er tilmed Allergi-certificeret. Se mere på Nilensjord.dk

Psst... Du kan shoppe med 20% rabat på nedenstående hudplejeprodukter på Nilensjord.dk frem til d. 19. november med rabatkoden "lifestyle".

LÆS OGSÅ: 5 fejl, vi begår, når vi fjerner makeup

Herunder får du 5 trin til en hudplejerutine, der vil give din hud glød

Trin 1: Rens

Når klokken er mange, er det måske fristende at lade være, men det er vigtigt at rense huden for makeup og snavs, så den kan ånde.

Den forholdsvis nye renseform, micellar vand, er et godt alternativ til almindelige rens, da micellar vand er rensevand, som ikke skal skylles af. Micellar vand fra Nilens Jord kan fjerne både makeup, snavs og øjenmakeup.

Påfør micellar vandet på en vatrondel og vask ansigtet i cirkulerende bevægelser. Formuleringen fugter og beroliger samtidig huden.

Micellar-cleansing-water-Nilens-Jord

Micellar Cleansing Water, Nilens Jord, 200 ml., 145 kr. Kan købes online HER

Trin 2: Fugtgivende maske

Påfør den fugtgivende maske på helt ren hud og lad den sidde i 5-20 minutter. Masken indeholder hyaluronsyre og naturlige biosakkarider, som binder fugten i huden.

Er huden ekstra tør? Så kan du også lade masken sidde natten over.

414-Moisturising-Mask-Nilens-Jord

Moisturising Mask, Nilens Jord, 50 ml., 145 kr. Kan købes online HER

Trin 3: Øjencreme

Den tynde hud omkring øjnene har brug for daglig og målrettet behandling. Dup altid din øjencreme på med ringfingeren for at genere huden mindst muligt – og dup altid fra øjenkrogen og ud.

446-Eye-cream-Nilens-Jord

Eye Cream, Nilens Jord, 15 ml., 260 kr. Kan købes online HER

Trin 4: Serum

Serum er meget koncentreret og indeholder flere aktive ingredienser, der dybdegående kan gå ind og behandle særlige hududfordringer.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge serum

Brug for eksempel et anti-age serum med rødalgeekstrakt for at tilføre fugt og fasthed til huden. Lad dit serum tørre ind et par minutter, inden du fortsætter.

413-Anti-age-serum-Nilens-Jord

Serum Anti-age, Nilens Jord, 30 ml., 350 kr. Kan købes online HER

Trin 5: Fugtighedscreme

Brug gerne en fugtighedscreme med samme egenskaber som dit serum. Anti-age face cream fra Nilens Jord er særligt egnet til moden hud og holder på fugten hele dagen – også når luften er tør og kold. Anti-age face cream indeholder den aktive ingrediens rødalgeekstrakt for udglatning og forbedring af hudens spændstighed. Cremen kan bruges både morgen og aften.

Hvis din hud har brug for ekstra pleje i de kolde vintermåneder, kan det være en god idé at anvende en rig natcreme. Anti-age night cream fra Nilens Jord er beskyttende og genopbyggende, og indeholder algeekstakt, antioxidanter og vitamin E. Påfør anti-age night cream som et alternativ til fugtighedscreme om aftenen, når din hud har brug for ekstra pleje.

460-face-cream-anti-age-nilens-jord-night-cream-anti-age-nilens-jord

Tv. Face Cream Anti-age, Nilens Jord, 50 ml., 350 kr. Kan købes online HER
Th. Night Cream Anti-age, Nilens Jord, 50 ml., 370 kr. Kan købes online HER

Læs mere og se flere hudpleje- og skønhedsprodukter på Nilensjord.dk

LÆS OGSÅ: Morgenvanerne, der får dig til at se 10 år ældre ud