Støvler til efteråret - her er de flotteste
SHOPPING

25 støvler til efteråret

Nu er det atter tid til at hoppe i de lækre efterårsstøvler. Hvad end du er til lange eller korte støvler, så har denne sæson en masse at byde på. Se de lækreste her.

Støvler, støvler og atter støvler. Der findes et hav af forskellige støvler, og det kan være svært at finde lige netop den støvle, der passer perfekt både til dig og til det danske efterårsvejr. Gå altid efter en støvle i god kvalitet, hvis den skal holde flere år. Den klassiske støvle er tidløs og holder sæson efter sæson. Men i år er der mange fede bud på mere vovede støvler, så hvis du tør kaste dig ud i en helt ny farve eller model, er det i år, du skal gøre det.

LÆS OGSÅ: 25 efterårsfrakker

Denne sæson er det cowboystøvlen og fjeldstøvlen, der hitter. Skab for eksempel dit helt eget western-inspirerede udtryk med en fed cowboystøvle, eller find et par gode praktiske og smarte fjeldstøvler, der giver et mere sporty udtryk og som er gode at gå lange efterårsture i. Du kan også stadig gå efter de mere klassiske støvler, der er pæne til kontoret eller en tur i byen. Så er du sikker på, du får en støvle, der er anvendelig til mange lejligheder.

Se 25 støvler til efteråret i galleriet

25 støvler til efteråret

LÆS OGSÅ: 4 tendenser, du skal kende dette efterår


 

Læs mere om: