15 stilfulde regnjakker
SHOPPING

15 stilfulde regnjakker

Regnjakken er et must når vi nærmer os efterårets kolde og våde regnvejrsdage. Hold dig varm, tør og ikke mindst lækker med en af disse stilfulde regnjakker.

”Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning”

Du forbinder måske ikke regnjakken med ”High Fashion” eller det stilsikre valg – men i bunden af artiklen finder du 15 stilfulde regnjakker, som vil gøre de kedelige regnvejrsdage mere fashionable.

LÆS OGSÅ: 4 trends, du skal kende dette efterår

I efteråret kan regnjakken blive din trofaste ven i de kolde og våde dage. Den vil både holde dig varm og tør, og de regnjakker, du finder i galleriet, vil endda også sørge for, at dit look forbliver fabelagtigt.

Sæsonens regnjakker

Denne sæson finder du regnjakker i både lange og korte modeller, og i flere forskellige materialer – det traditionelle, tykke stof, som vi kender det tilbage fra barndommen, og også i den nye transparente udgave.

Du kan både finde efterårets regnjakker i en række forskellige mørke toner som petroleum, bordeaux, sort og grøn, men også i friske, lyse farver – og sågar i hvid. Der er med andre ord regnjakker til enhver smag blandt sæsonens stilfulde regnjakker.

I galleriet herunder finder du 15 stilfulde regnjakker til at friske dit efterår op med – og ikke mindst holde det tørt!

LÆS OGSÅ: Her er 25 efterårsfrakker, du vil elske

Se og shop 15 stilfulde regnjakker til efteråret:

Shop 15 stilfulde regnjakker til efteråret

LÆS OGSÅ: Shop 25 støvler til efteråret