Annonce
Eva Solo - tørrede blomster
TRENDS & NYHEDER

Ny trend: 5 blomster, du kan tørre derhjemme

Tørrede blomster er trendy som aldrig før. Se her, hvordan du nemt tørrer blomsterne - og pynter dit hjem med dem.

I stedet for at smide din fine buket ud, når den har mistet lidt farve og er blevet krøllet hist og her, så prøv at give den en chance til.

Går du bevidst efter blomster, der ser dekorative ud, når de tørrer, så har du altid en buket, du kan nyde synet af.

Tørrede blomster er trendy igen

Afskårne blomster transporteres ofte langvejs fra, så ved at 'genbruge' dine blomster bliver dit blomsterforbrug straks mere bæredygtigt.
 
Du forlænger deres holdbarhed ved at tørre dem, i stedet for at købe nye, så snart de begynder at falme lidt. 
 
Gå efter en løs buket, der tørrer pænt. Når blomsterne begynder at nikke med hovedet, fjerner du blot vandet og lader buketten tørre i vasen.
 
TIP! Afslut med en omgang hårlak, når blomsterne er helt tørre - så holder de længere.
 
Eva Solo - tørrede blomster

Legio Nova, vase i porcelæn. H 21 cm, vejl. udsalgspris 400 kr. (Eva Trio).

Vælg den rigtige vase

Vælg en vase med et enkelt udtryk, så den både kan stå alene i et stemningsfyldt stilleben og fuld af blomster, der kan komme til deres ret.

Legio Nova-vasen fra Eva Trio er velegnet til høje buketter og har en stor munding, der gør den ideel til eukalyptusgrene, tørrede græsser og voluminøse markbuketter. 

DU KAN FÅ FAT I VASEN LIGE HER!

Eva Solo Legio

Nyd fx en frisk buket af efterårets blomster, og lad den derefter tørre i en tidløs vase. 

5 blomster, der egner sig godt til tørring

Nogle blomster og græsser egner sig bedre til at blive tørret. Nedenfor finder du 5 slags, som du kan tørre derhjemme eller købe hos blomsterhandleren.

  • Protea - Protea-blomsterne er meget dekorative og findes i både gule og rosa varianter. De er meget holdbare og ser også godt ud, når de mister farverne.
  • Kængurupote - Som navnet antyder, så minder kængurupotens rød-gule blomster om rigtige kængurupoter med dens rød-gule, rørformede blomster.
  • Dronning Ingrid - Bliver også kaldt elefantgræs og består af fine rødlige aks. Hvis du bruger elefantgræs i en buket, får du et mere uhøjtideligt look.
  • Eukalyptus - En buket med sølvgrønne eukalyptus-grene kan pifte ethvert hjem op. Desuden beholder eukalyptus-bladene sin duft, efter de er blevet tørret.
  • Pampasgræs - Pampasgræs er med sine fjerlignende aks en fryd for øjet. Aksene, der er bløde som silke, kan blive op til en halv meter.
 
Tørrede blomster